Design interior

 

Prin proiectele mobilierului la comanda  pe care vi le oferim dorim sa regasiti confortul, linistea, armonia si stilul pe care-l preferati pentru amenajarea unui camin de vis. In cadrul contractului oferit de Mobotec- mobila la comanda Brasov, veti primi randarile de cea mai inalta calitate care dovedesc profesionalismul echipei noastre. Ne dorim ca fiecare proiect de mobilier la comanda sa fie unic si elaborat pana la cele mai mici detalii astfel incat sa se incadreze perfect in spatiul dumneavoastra.

Echipa noastra executa lucrari cu o mare diversitate si complexitate ingloband toate stilurile existente in proiectarea unui mobilier la comanda. Tot ceea ce ne inconjoara, ne inspira in alegerea mobilierului la comanda potrivit spatiului dumneavoastraastfel incat propunerile oferite de noi sa indeplineasca toate criteriile de estetica si calitate si functionalitate ale mobilierului comandat de client.

Oferim SOLUTII COMPLETE pentru amenajari interioare:

  • Comercializarea de produse si solutii complete pentru proiecte de design interior: placari, bai, bucatarii, mobilier, perdele, tapet, iluminat si decoratiuni
  • Deplasare pentru masuratori si vizionarea spatiului
  • Realizare de proiecte tehnice de bucatarii, dressing-uri, in functie de spatiu
  • Realizare de proiecte de design interior 2D si 3D pentru orice tip de spatiu (rezidential, HoReCa, office si spatii publice)
  • Consultanta in design interior
  • Servicii de montaj si transport mobilier la domiciliu la domiciliu