Mobila dressing

In urma cu cativa ani dressingul era considerat un moft insa acum este perceput ca un element de maxima necesitate deoarece prin proiectarea unui dressing la comanda permitem aerisirea tuturor spatiilor disponibile in dormitor si living in care alegeam mobiliere voluminoase pentru a avea suficient spatiu de depozitare.

Indiferent daca vorbim de amenajarea unui dressing mic la comanda pentru un dormitor sau proiectarea unui mobilier de dressing intr-un hol sau o debara este necesar sa urmarim cateva elemente importante:

  • proiectul mobilierului la comanda va fi facut pe module in functie de marimea spatiului si forma acestuia – aici alegem urmatoarele module: pentru hainele care vor sta pe umerase,  pentru hainele care vor sta impaturite pe rafturi, nu uitam de sertarele pentru accesorii, lenjerie, ciorapi, modulele care au incorporate suportii pentru pantaloni si cei pentru depozitarea pantofilor.
  • pentru situatia in care spatiul o permite puteti opta si pentru incorporarea in dressing-ul la comanda a unui suport pentru masa de calcat. Acest suport va ajuta sa eficientizati spatiul prin faptul ca-l veti utiliza doar atunci cand este necesar astfel evitand situatia in care masa de calcat ramane deschisa pe tot parcursul zilei ocupand o mare parte din suprafata spatiului destinat depozitarii.
  • deasemenea putem adauga si un suport cu o oglinda, care va da senzatia de spatiu mai mare.
  • puteti opta pentru proiectarea unui dressing la comanda construit direct din perete in perete sau puteti opta pentru varianta in care acesta ramane la vedere.

In cele ce urmeaza va puteti delecta cu cateva proiecte de mobilier pentru dressing la comanda propuse de Mobotec clientilor nostri: