Mobila living

Livingul este locul in care va petreceti cea mai mare parte a timpului liber, este locul in care atmosfera se cere a fi speciala deoarece aici va intampinati oaspetii.

In amenajarea livingului la comanda recomandam sa optati pentru culori complementare si forme deosebite care sa atraga atentia. O amenajare reusita este aceea in care spatiul da impresia de confort si in egala masura de personalitate prin modul in care sunt imbinate texturile suprafetele, formele si culorile.

Cel mai utilizat stil in amenajarea unui living la comanda este stilul modern care in momentul de fata tinde foarte mult catre culori neutre si forme geometrice.

Proiectul mobilierului de living la comanda este realizat in functie de suprafata pe care o aveti disponibila in camera si urmareste in egala masura eficentizarea maxima a spatiului astfel incat sa nu dam impresia de aglomerare a corpurilor.

In cele ce urmeaza am pregatit cateva surse de inspiratie pentru un living pe comanda deosebit, un living iesit din comun ,un living la comanda care sa ofere o stare de bine si nu in ultimul rand un mobilier de living care sa reflecte stilul si amprenta fiecarui client.